Գինու արտադրություն Կողբում` սահմանից մի քանի հարյուր մետր հեռու

Գինու արտադրություն Կողբում` սահմանից մի քանի հարյուր մետր հեռու

Կանաչ գյուղի մասին դեռ շատ պիտի խոսեն:
Սահմանապահ Կողբ գյուղում գինու իր արտադրությունը հիմնած, 40 տարվա գինեգործական փորձ ունեցող Գագիկ Աղաբաբյանին ոչ միաjն իր գործի նկատմամբ սերն է առաջնորդում այլև ամենակարևորը՝ անսահման սերն ու հավատը Հայրենիքի և նրա ուժեղ ու անկախ ապագայի նկատմամբ:

Նա պատմում է հայ-ադրբեջանական սահմանից մի քանի հարյուր մետրի վրա հիմնած գործարանի, հավակնոտ ծրագրերի, նպատակների, այնպես էլ գործունեության ընթացքում հանդիպած մարտահրավերների մասին։ Զրուցում ենք նաև նրա դուստրերի՝ Աղաբաբյան քույրերի հետ, նրանց գործերի և առօրյայի մասին, հաշմանդամություն ունեցող անձանց խնդիրների մասին: